darmkanker_behandeling_01

Darmkankercentrum Harderwijk van St Jansdal

Het Darmkankercentrum is onderdeel van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. De missie van ziekenhuis St Jansdal is: ‘Met liefde en compassie de beste zorg verlenen in een helende omgeving’ of heel eenvoudig en gewoon gezegd: ‘Je zorgt voor elkaar.’ Bezoek de website van St Jansdal voor meer informatie. 

 

Aandacht voor patiënt en medewerkers

Binnen het St Jansdal wordt hard gewerkt aan gastvrijheid en klantgerichtheid. Gastvrijheid betekent voor het St Jansdal hoge kwaliteit, een goede ambiance, maar vooral vriendelijke en betrokken medewerkers. Het geheim: aandacht voor de patiënt en constante aandacht voor de medewerkers. Met dit mooie resultaat hebben patiënten uit de regio de beschikking over een vijfsterren ziekenhuis. Het allerbelangrijkste van gastvrije zorg volgens het St Jansdal is dat je je hart openstelt voor gasten. Zij moeten zich thuis voelen in het St Jansdal.

 

 

 

Zorgkaart Nederland

St Jansdal neemt actief deel aan ZorgkaartNederland. Dit houdt in dat het ziekenhuis patiënten vraagt hun mening te geven over St Jansdal via de website www.zorgkaartnederland.nl. Zorgkaart Nederland is een neutraal en onafhankelijk platform met betrouwbare en actuele informatie en een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum (BSL) en Patiëntenfederatie NPCF.  St Jansdal hoopt op veel kwalitatieve waarderingen. Op basis van deze reacties kan de zorgverlening nog verder verbeterd worden.